Tabitha & Marieke

Laser Dept. Clinic is een allround laserkliniek gevestigd in Breda. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit apparaten en producten omdat wij geloven dat jouw huid alleen het allerbeste waard is.

Als ondernemende moeders begrijpen wij dat het soms lastig is om tijd voor jezelf in te plannen en dat een behandeling als een flinke investering kan aanvoelen. Maar niets is minder waar!

Het is een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt en het scheelt je in de toekomst enorm veel tijd en zorgen. Doordat je geen zorgen meer hebt over je ongewenste haargroei en je je daardoor ook beter in je vel voelt, heb je meer tijd en aandacht voor de andere dingen.

Wij (Tabitha & Marieke) helpen jou hier graag mee! Maak gauw een afspraak of een vrijblijvende proefbehandeling om te kijken of het iets voor jou is.

Tabitha & Marieke

Tabitha

Tabitha

Tabitha is één van de trotse eigenaressen van Laser Dept. Clinic in Breda. Deze hardwerkende business woman is moeder van drie prachtige kinderen. Wanneer ze niet aan het werk is, spendeert ze haar tijd het liefst met de kids en haar vrienden.

Na jarenlange ervaring weet ze precies wat ze doet. Tabitha verwelkomt je, samen met Marieke, graag in de kliniek en zorgt dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt! 🤍

Marieke

Marieke is één van de trotse eigenaressen van Laser Dept. Clinic en komt uit Breda. Na haar studie als schoonheidsspecialiste heeft ze zich nog verder ontwikkeld door het behalen van verschillende certificaten.

Naast haar inzet voor Laser Dept. Clinic is ze ook moeder van een prachtige dochter, waar ze graag veel tijd mee doorbrengt.

Samen met haar beste vriendin Tabitha ontvangt ze je graag in hun kliniek. Ze richt zich op persoonlijke aandacht, zodat de klanten zich gehoord voelen en met een fijn gevoel én de beste resultaten de deur uit lopen.

Marieke

Drs. Kalmet

Een keer per maand komt dr. Kalmet van Private Mediclinic bij ons in de kliniek. Dr. Kalmet is een gespecialiseerd cosmetisch arts KNMG.

Je kunt bij hem terecht voor:
• Lipfillers
• Botox
• Traangoot
• Frons & voorhoofd
• Neuslippenplooi
• Tandknarsen
• Jukbeenderen
• Gummysmile
• Vitamine infuus

Dr. Kalmet

WHAT THEY SAY

"Ik heb nu 2 keer een behandeling gehad. Ben echt super tevreden, vooraf goed geïnformeerd en voelt je gelijk op je gemak, super leuke dames. Ik raad iedereen Laser Dept aan!''
- Ines Ana

"Geweldige service. Als man zijnde had ik veel last van haargroei op mijn schouders en rug maar dankzij deze prettige dames ben ik daar voorgoed vanaf!''
- Fabio Evaz

''Vandaag mijn 5e laserbehandeling gehad. Ik had erg last van ingegroeide haartjes, veel geprobeerd maar niets hielp echt. Dankzij de lieve dames van Laser Dept ben ik gerustgesteld en super tevreden!'' - Romina Leones

Neem een kijkje in de Laser Dept. Clinic

Transparantie vinden wij heel belangrijk. Krijg een goed beeld van ons mooie gebouw en de behandelingen die wij hier uitvoeren!