fbpx

Wil jij ook een stevigere huid?

Endermologie is een behandeling om de huid te verstevigen en de bloedsomloop en lymfecirculatie te verbeteren. Hierdoor zal de elasticiteit van de huid verbeteren en de huid gladder en strakker worden. Littekenweefsel kan ook worden verzacht met een endermologie-behandeling.

Waar wordt endermologie voor gebruikt?

Endermologie biedt een natuurlijke oplossing voor de volgende problemen: cellulite, overmatig vetweefsel, vetophopingen bij benen, buik en billen, een verslapte huid (na zwangerschap of dieet), voor een liposuctie-behandeling, lymfoedeem, doorbloedingsstoornissen, weefselverhardingen, littekens, een dubbele kin, overbelaste spieren en gewrichten, spierpijn en stijfheid, obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

Endermologie wordt ook gebruikt bij de nazorg van diverse ingrepen zoals, na een ooglidcorrectie of na een buikwandcorrectie tegen vochtophoping (oedeem) of het preventief beter laten genezen van de littekens. Ook vóór de ingreep kan een endermologie-behandeling worden ingezet. Het zorgt namelijk voor een betere doorbloeding van de huid waardoor het gebied gemakkelijker/soepeler is te behandelen. Daarnaast kan er na de ingreep minder oedeem optreden indien er voor de ingreep een bindweefselmassage is geweest.

Hoe verloopt een endermologie-behandeling?

De behandelmethode van de huid, onderhuid en het onderhuids bindweefsel voelt ontspannen aan. Met gebruik van het LPG apparaat wordt de huid via zuiging omhoog gehaald, gemasseerd en op- en afgerold. Hierdoor worden weefselblokkades opgeheven en ontstaat er intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. Bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller wordt gerealiseerd. Ook wordt de huidtonus weer beter.

Hoe verloopt de nazorg van een endermologie-behandeling?

Om het resultaat van een endermologie-behandeling in stand te houden, is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Wij adviseren altijd om alcohol- en koffiegebruik zo veel mogelijk te matigen, veel water te drinken, gezond te eten en regelmatig te sporten, bij voorkeur binnen zes uur na de behandeling.

Wat zijn de risico’s van een endermologie-behandeling?

Endermologie is in principe diepe bindweefselmassage die met apparatuur wordt uitgevoerd. Na meerdere behandelingen trekt de huid strakker doordat de collageen en elastine vezels van de huid worden geactiveerd.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is verschillend per persoon. Voor optimaal resultaat worden er minimaal 10 tot 12 behandelingen aangeraden.

Wat is het resultaat van endermologie?

Door de bindweefselmassage krijgen de huid en onderhuid weer een gezonde structuur. De huid gaat er beter uitzien en voelt zachter aan. De circulatie zal worden hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid en de onderhuidse structuren plaatsvindt.

Het aantal behandelingen met het LPG-apparaat is afhankelijk van de soort behandeling. Bij een cellulite-behandeling worden ongeveer acht tot vijftien behandelingen aangeraden, twee keer per week. Bij de voorbereiding op een liposuctie ongeveer vijf behandelingen.

Bij een litteken-behandeling is het aantal behandelingen afhankelijk van de klacht van het litteken. Indien het gewenste resultaat is behaald kan deze worden behouden door vervolgsessies in te plannen, bijvoorbeeld een keer per maand.

Phi Bright & Philings microneedling

Wat is Phi Bright?

Phi Bright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke bij wordt afgestemd op de huid.

Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering.

 Met PhiBright kunnen wij voor u alles persoonlijke afstellen op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen enz.

Wat bevat het?

Phi Bright Serums bevatten een speciaal complex Brightenyl waarvan het belangrijkste actieve ingrediënt, diglucosyl galluszuur, een nieuwe generatie huidactiverende stoffen vertegenwoordigt die op de huid worden geactiveerd door de werking van natuurlijke bacteriële flora.

Hoe werkt het?

Dit complex herstelt een perfecte en gelijkmatige huidtint door het proces van melanogenese op verschillende niveaus te blokkeren, waardoor de huid donkerder wordt en hyperpigmentatie wordt verminderd. Het beschermt ook de huid en heeft een kalmerende werking, waardoor roodheid wordt verminderd.

Dit serum, aangebracht door de naaldtechniek, bereikt precies wat de huid het meest nodig heeft diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen.

Is het volledig natuurlijk?

In tegenstelling tot veel andere preparaten die siliconen, minerale oliën en pigmenten bevatten en alleen een effect hebben op het uiterlijk van de huid, bereikt Phi Bright het effect op een volledig natuurlijke manier, waardoor de huid diep wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor optimaal resultaat wordt aangeraden om een kuur van 3 behandelingen te nemen. Om optimaal resultaat te behouden is het verstandig om één keer in de 4 á 6 weken terug te komen voor een behandeling.

Het resultaat is een gelijkmatigestralende teint en gezonde huid zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten.

Voordelen Phi Bright

 • Direct resultaat
 • Snelle herstelperiode
 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
 • Preventief inzetbaar voor alle huidtypen
 • Versteviging van de huid
 • Vernieuwing van de huidcellen
 • Egalere huid teint
 • Veilig en effectief

 

 

 

 

Wat is Philings microneedling?

Hoe werkt het?

De Philings pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

 De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij microdermabrasie en andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimaal resultaat?

Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 3 a 4 behandelingen in kuurverband, elke 2-3 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Philings microneedling pen zal een boost zijn voor uw huid.

Hoe gaan wij te werk?

Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Voor de behandeling wordt een samengestelde zuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Philings microneedling pen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.

Wat kan ik verwachten?

Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur. In sommige gevallen kan deze verkleuring de volgende dag ook nog aanwezig zijn. Tijdens de eerste behandeling wordt nauwkeurig bepaald wat uw huid nodig heeft en kunnen we samen een behandelplan opstellen.  

Voordelen Philings microneedling

 • Huidverjonging en huid verstrakking
 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
 • Stimuleert de aanmaak van Collageen
 • De huid wordt steviger en gladder
 • Acne littekens en wondgenezing
 • Vult het littekenweefsel op
 • Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces
 • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)
 • Verbetert Striae
 • Verbeterd pigmentproblemen
 • Overmatig pigment breekt af
 • De huid gaat er strakker en stralender uitzien