Laser ontharen bij Laser Dept. Clinic in Breda

Wat is laser ontharen bij Laser Dept. Clinic in Breda?

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op hun lichaam of gezicht. Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren.

Er zijn veel ontharingsmethodes maar het merendeel van deze methodes is niet definitief. Het zou u veel tijd en moeite besparen als de ongewenste haren definitief wegbleven. Laser ontharen kan hiervoor de uitkomst bieden.

Door middel van een lichtstraal wordt het haarzakje vernietigd. Daardoor groeit het haar na een aantal behandelingen niet meer terug.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig met laserontharing bij Laser Dept. Clinic in Breda?

U moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

 Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 8 tot 12 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van zes tot acht weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Voordelen van laser ontharen bij Laser Dept. Clinic in Breda, Noord-Brabant

 

  • 100% veilig
  • De meest effectieve laser
  • Effectiever dan IPL
  • Meest veilige apparaat
  • Geen hersteltijd
  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Geschikt voor de lichtere & donkere haren
  • Definitief resultaat

 

Werkwijze laserontharen bij Laser Dept. Clinic Breda

Bij Laser Dept. Clinic gaan we te werk in 3 stappen.

1. De intake
Wij nodigen u altijd eerst uit voor een intakegesprek voordat wij beginnen met uw behandeling. Tijdens dit gesprek bespreken wij wat u kunt verwachten, hoe wij te werk gaan en wat de voorwaarden zijn.

2. De (proef) behandeling
We markeren het te behandelen gebied zodat we alle haarzakjes behandelen. Je krijgt een bril op voor de veiligheid. Vervolgens smeren wij gel op het te behandelen gebied en starten wij met het pijnloos ontharen. Na de behandeling halen wij de gel eraf. Na 4-6 weken verwachten wij u weer voor de volgende behandeling.

3. De nazorg
Zorg ervoor dat u uw huid rust geeft na de laserbehandeling. Gelieve 24 uur na de behandeling geen cosmetica of verzorgingsproducten op de huid aan te brengen. De huid mag niet gewaxt, epileert of geharst worden. Scheren mag wel.

Wij adviseren u tot 1 week voor en na de behandeling de huid, wanneer u de huid blootstelt aan zonlicht, te beschermen met factor 50.

Welke lichaamsdelen kunnen wij behandelen met de Gentlemax Pro laser?

Bij Laser Dept. Clinic Breda kun je terecht om je hele lichaam te laten laseren met de Gentlemax pro laser, de meest effectieve, snelste en beste laser die er is. 
Je kunt bij ons de volgende lichaamsdelen laten laseren: 

• Oksels
• Gehele benen
• Gelaat
• Borst
• Buik
• Bikinilijn
• Rug

Twijfel je over het te behandelen gebied? Stuur ons gerust een berichtje!

Veelgestelde vragen over laser ontharen bij Laser Dept. Clinic in Breda

Hoe veilig is het?

Laser ontharen bij laser dept. Clinic wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten en is helemaal veilig en verantwoord. Na honderden geslaagde behandelingen zonder enige klacht weten zij wat juist is om te doen. U bent dus in goede handen.

Plan je een intake met gratis proefbehandeling in, dan bespreken wij alle belangrijke zaken voor u. Zo gaat u volledig geïnformeerd en comfortabel de behandelingen in.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Laser Dept. Clinic werkt met de Soprano ICE laser en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Wij beoordelen bij het intakegesprek of er bij u een goed resultaat behaald kan worden.

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:

zwanger bent, borstvoeding geeft, aan epilepsie lijdt, koorts of een infectie heeft, medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken, ontstekingsremmers slikt, een pacemaker heeft, piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied. Neem bij vragen over uw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Geeft Laser Dept. Clinic garantie?

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat ieder persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven. Bij de intake bespreken wij daarom met u wat de mogelijkheden zijn.