fbpx
image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search
 

Permanent Ontharen

Over ons

Laserbehandeling met de Soprano Ice

Wilt u graag voorgoed af van de ongewenste haargroei op uw lichaam of gezicht? Heeft u genoeg van het tijdrovende en pijnlijke waxen, epileren of scheren? Dan is laser ontharen ongetwijfeld wat voor u.

Naast het feit dat laserontharing behandelingen bijna geheel pijnloos zijn, is het grootste voordeel van laser ontharen dat u uw ongewenste haargroei volledig en definitief kunt laten weghalen.

Hoe laser ontharen werkt

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haartjes op uw lichaam definitief worden gereduceerd. Bij laseren wordt gebruik gemaakt van een speciaal laserlicht ook wel een laserstraal genoemd. Dit laserlicht gaat via het pigment van het lichaamshaar richting de bron van de haargroei, genaamd het haarzakje. Het haarzakje wordt verwijderd door middel van een energiepuls, de laser/het laserlicht verwijdert hiermee de oorsprong van de haargroei, zodat het haar niet meer kan terug groeien.

Hoelang duurt het?

Afhankelijk van uw huidtype, uw haarkleur en de grootte van het huidoppervlak maken wij een
indicatie van het aantal behandelingen wat u nodig heeft. Laserbehandelingen kunnen alleen worden uitgevoerd op haartjes die zich in de groeifase bevinden. Dit betekent dat er altijd meerdere behandelingen nodig zijn om ongewenste haren definitief te verwijderen. Gemiddeld genomen zijn 6 tot 10 laserbehandelingen nodig, tussen de behandelingen door dient u uw huid rust te geven. Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak, zitten er gemiddeld 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Hierna kunt u genieten van een zachte, gladde huid zonder haartjes of stoppels.

Top-notch technologie, de Soprano ICE 

Alle laserbehandelingen van Laser Dept. worden uitgevoerd met de Soprano ICE ontharingslaser. Deze ontharingslaser is de meest innovatieve, effectieve en veilige manier om van uw ongewenste haartjes af te komen. Bovendien is de Soprano ICE ontharingslaser verkozen als het beste ontharingsplatform tijdens de Aestethic Awards. U hoeft zich met het gebruik van deze laser niet druk te maken om verbrandingen, er is geen hersteltijd en de behandeling verloopt sneller dan andere ontharingstechnieken. De Soprano ICE ontharingslaser wordt alleen bediend door onze laser therapeuten, zij zorgen voor een bijna 100% pijnloze behandeling.

Waarom Laser Ontharen Bij Laser Dept.

+ Wij behandelen alle haar- en huidtypes.

+  Bijna 100% pijnloos

+ Gebruik van de Soprano ICE laser ontharingsoplossing
(100% veilig, 0% kans op verbrandingen)

+ Geen hersteltijd
(direct na de behandeling kunt u van de rest van uw dag gaan genieten)

+ Ontharen op ieder moment
U kunt op elk moment van het jaar uw behandeling plannen.

+ Medisch geschoold personeel
Uw behandeling wordt uitgevoerd door een specialist.

+ Snelle Behandelingstijd
Het gebruik van Soprano ICE zorgt voor een snelle behandelingstijd, zelfs voor grote oppervlakken.

Intakegesprek

Wij nodigen u altijd eerst uit voor een intakegesprek voordat wij beginnen met uw behandeling. Tijdens dit gesprek bespreken wij wat u kunt verwachten, hoe wij te werk gaan en wat de voorwaarden zijn. 

Voorbereiding op de behandeling

+ Zorg ervoor dat u schoon en geschoren bent. 

+ U dient het te behandelen gebied minimaal 24 uur van tevoren te scheren. 

+ Ga minimaal 1week  voor de afspraak niet in de zon of onder de zonnebank. Wij adviseren ook geen tanning-spray of zelfbruinen te gebruiken.

+ Om te zorgen voor een zo effectief mogelijke behandeling adviseren wij u minimaal 6 weken voor de behandeling geen ontharingsmiddelen te gebruiken of de huid te waxen of epileren. 

+ Zorg dat u geen cosmetica of verzorgingsproducten op de huid heeft aangebracht net voor de behandeling. Zoals deodorant, make-up, zonnebescherming etc.

Na uw behandeling

+ Zorg ervoor dat u uw huid rust geeft na de laserbehandeling. Gelieve 24 uur na de behandeling geen cosmetica of verzorgingsproducten op de huid aan te brengen. 

+ De huid mag niet gewaxt, epileert of geharst worden. Scheren mag wel. 

+ Wij adviseren u tot 1 week voor en na de behandeling de huid, wanneer u de huid blootstelt aan zonlicht, te beschermen met factor 50.